Stiri
In trend

Un roman si-a creat 235 de conturi false de Facebook ca sa-si ureze singur la multi ani

Suparat ca nimeni nu a postat in cronologia lui de ziua de nastere, primarul unei comune din Vaslui si-a creat 235 de conturi false.
Vasilica Jderea astepta cu nerabdare ziua sa de nastere. Vazand ca nimeni nu ii ureaza la multi ani pe Facebook, a intrat in panica.

conturi false facebook

„Am stat aproape toata ziua cu telefonul in mana si nimic! Anul asta am modernizat scoala. E adevarat ca au trecut 3 ani de cand am promis, dar nu ma asteptam la un astfel de tratament din partea membrilor comunitatii! Mi-am cumparat stilou si mapa noua, am platit rate sa iau telefon mai bun pentru poza de profil, totul 2019! Azi dimineata m-am trezit la 5 sa vad cine mi-a dat prima postare. Initial, am crezut ca e eroare de la Facebook, dar am sunat vicele si am aflat ca el primea si like-uri si postari. Este incredibil ce mi se intampla, nu doresc nici la dusmani! A trebuit sa-mi chem consilierii din concediu ca sa ma ajute cu conturile!”

Pintilie Ratiu, un membru al comunitatii si patron de bar in zona a confirmat cele patite de primar:
„Ne-am ofticat ca a pus invatatori la scoala numa’ rudele lui! La romana a pus pe varul lui care e balbait. Patru ore au stat copii sa le citeasca Luceafarul! Eu pe fiica-mea nici nu o mai trimit la ore!”

Alte postari

Back to top button