Stiri

Un antreprenor din Bucureşti şi-a înscris curierii ca voluntari la parohii

Imediat după ultima ordonanţă, Sorinel P., proprietarul unei firme de curierat din Bucureşti, a venit cu o idee proaspătă de branding. Acesta şi-a înscris toţi curierii ca voluntari la parohiile din Bucureşti.

Întrebat despre această idee, omul de afaceri a declarat:

„Ne gândim în primul rând la romani şi la siguranţa acestora. Şi ca să fim sinceri, ne gândim puţin şi la profiturile noastre!
Așadar, asigurăm curierat profesional pe toată perioada sărbătorilor pascale. Am adăugat în grila de transport, 2 servicii, la care cetăţenii pot să apeleze cu încredere:

  • Rapid Blessed Bread – livram pâinea binecuvântată (45 de lei, preţ fix)
  • Rapid Holy Light – livram sfânta lumină în candele cu capac anti-vânt (45 de lei, preț variabil)

O să vedeţi că la serviciul „Rapid Holy Light” am trecut preț variabil. Acesta este variabil în funcţie de vânt pentru că există posibilitatea ca agentul de curierat să se întoarcă dacă se stinge și se taxeaza dublu.

De asemenea, doresc să precizez că toţi agenţii noştri sunt bine instruiţi, pentru a respecta distanţa socială. Toţi vor purta tricouri luminate LED cu text religios programabil prin smartphone şi vor avea asupra lor staţii de emisie-recepţie pentru o coordonare mai bună în teren.”

Alte postari

Back to top button