BancuriDeochiate

Sora soției mele

Întâmplare fericită: Eram o persoană foarte fericită. Aveam o minunată prietenă cu care mă întâlneam de mai bine de 1 an, așa că ne-am decis să ne căsătorim.

Există o singură chestiune care mă deranja. Frumoasa ei soră mai mică. Viitoarea mea cumnata tot timpul se îmbrăca cu fuste mini (extrem de mini), iar în vocabularul ei nu exista cuvântul sutien, darmite în garderoba ei. Culmea era că întotdeauna când mă aflăm în preajma ei mereu scăpa câte ceva pe jos, iar când se apleca să ridice îmi oferea o priveliște mai mult decât frumoasă. Era clar. O făcea în mod deliberat. Pentru că asemenea scene nu se întâmplau dacă era și altcineva de față.

Pregătirile de nuntă fiind în toi, într-o zi micuța surioară m-a sunat și m-a chemat să mai verific ceva la invitațiile de nuntă. Am luat-o de bună și i-am spus că vin în câteva minute. Era singură când am sosit și a început să îmi șoptească ce dorințe și sentimente are pentru mine. Mi-a spus cât de mult mă dorește și că ar vrea să facem dragoste măcar o data înainte de a mă însura și a mă dărui surorii ei pentru întreaga viață. Eram total șocat și nu am putut scoate un cuvânt. Mi-a spus că merge la ea în dormitor iar dacă doresc un ultim sălbatic „zbor” nu trebuie decât să întru la ea în cameră. Am rămas că o stâna de piatră, stupefiat de cele ce auzeam, uitându-mă după ea cum urcă scările.

Am stat așa câteva momente, apoi m-am întors și m-am îndreptat spre ieșire. Am deschis ușa, căutând cu privirea locul unde mi-am parcat mașina, când au început ropote de aplauze. Toată familia viitoarei mele soții era adunată în față casei și mă aplauda. Cu lacrimi în ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine și a început un mic speech: „Nici nu îți poți imagina cât de mândri suntem de ține că ai trecut cu felicitări acest test. Nu aș putea găsi un bărbat mai bun pentru fiica mea dacă aș caută în toată lumea. Bine ai venit în familia noastră!”

Morala: ÎNTOTDEAUNA păstrează prezervativele în mașină…

Alte postari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button