BancuriBancuri noi

Măsuri anticriză

Începând cu perioada imediat următoare, guvernanții  vor adopta, în regim de urgență, următoarele măsuri anticriză[i]:

1. Reangajarea obligatorie a pensionarilor pentru a putea finaliza marile realizări începute în Epoca de Aur: Canalul Dunăre – Marea Neagră, Dunăre-București, construirea unei noi Case a Poporului!

2. Impozitarea consumului de hârtie igienică în funcție de straturi. Nu se poate trece cu vederea un asemenea potențial, având în vedere ce vremuri trăim… Cei care nu mănâncă nimic și, în consecință, nu “produc”, vor plăti un impozit forfetar.

3. Taxa pe aer. La un nivel de 0,04 euro/mc consumat. Numărul de mc consumați va fi stabilit de către specialiștii Guvernului împreună cu Medicii de familie, în funcție de capacitatea pulmonară a fiecărei persoane. Astmatici au reducere de la 25% până la 100%, în cazul când se opresc din respirat mai mult de 15 minute.

4. Impozitarea pe kilogram. Orice român peste 35 de kg este un “gras nesimțit” pe principiul “slăbuțul îl duce în spate pe cel gras”.

5. Taxa pe “vânturi trase”. Prea mult s-au obișnuit românii ca să-și dea aere. Se vor monta detectoare la fundul fiecărui contribuabil, detectoare care vor înregistra numărul vânturilor trase, intensitatea sunetului, intensitatea mirosului. Taxa va adăuga 30% la factura de gaz și va fi obligatorie ca taxa “radio -Tv” de pe factura de curent.

6. Taxa pe a doua limbă vorbită. Dacă au bani și timp ca să învețe o altă limbă, în afara de româna, să le fie rușine și să plătească pentru asta, pentru că sigur o fac intenționat, ca să poată pleca din țară. Taxa va fi de 50 % din valoarea totală a alocației care a primit-o persoana respectivă până la vârsta de 18 ani de la stat. Sunt scutiți de taxă ungurii din Harghita, Covasna și Mureș, deoarece ei, oricum, nu știu decât ungurește…

7. Fiecare bărbat care are mai mult de 124.899 de fire de păr va plăti o taxă pe fir de păr echivalent a 10 euro / 1000 fire de păr. Cine posedă peste 20.000 de fire în plus, se va considera că ai un alt cap și se va impozita dublu. Cei cu chelie proeminentă și /sau cu șuviță peste chelie sunt scutiți.

8. Persoanele care își rod unghiile vor achita ”taxa pe ros”. Taxa va fi calculată la 100 de grame de unghii roase, la un preț stabilit prin Hotărâre de Guvern, deoarece cei care consumă unghii, consumă un aliment și e normal să plătească.

9. Persoanele cu dizabilități care umblă în cărucioare electrice pe străzi vor achita rovinietă, ca orice autovehicul. Cei care nu au cărucioare electrice, ci din acelea împinse de o persoană, vor plăti “taxa de atelaj împins/tras de animal de povară” (bou/vacă în cazul nostru). Dacă vor fi prinși cu taxa neplătită, li se va confisca căruciorul și vor fi trimiși acasă pe jos.

10. Taxa pentru căldura verii. Cetățeanul (practic,toți…) care ține geamul deschis primește gratuit încălzire prin bunăvoința Sfântului Guvern și nu este normal ca să nu plătească ceva Guvernului. Astfel, pentru fiecare geam deschis vara, la căldură peste 18 grade, se va plăti o “taxă de geam deschis” în valoare de 12 euro/geam. La mai mult de 3 geamuri deschise, se va considera a doua casă și se va impozita dublu. Pentru geamurile închise, se va acorda o reducere de 50%, dar numai până la 24 de grade.

11. Sugarii și bebelușii care folosesc pampers (nesimțiții!) vor plăti o taxă de poluare, în funcție de gradul de periculozitate care îl prezintă fiecare din reziduurile acumulate în scutec. Pentru stabilirea gradului de periculozitate în care se încadrează fiecare bebeluș, se vor trimite, obligatoriu, până la 1 iulie 2015, pentru fiecare copil între 0 și 2 ani, mostre din “produsul” rezultat și acumulat în pamperși, la sediul Guvernului, pentru a fi analizate. Ulterior, fiecare părinte va primi acasă o declarație de impozitare, pe care o va achita în 24 de ore, la cea mai apropiată agenție CEC.

12. Taxa pe prostie. Valoarea ei va fi stabilită respectând principiul: „câte puțin de la foarte mulți”. Va fi principală sursă de venituri bugetare, creând premisele eliminării TVA-ului! ANAF-ul, prin Direcțiile Antifraudă, va răspunde direct de colectări.

  Ultima oră :

  • Guvernul României oferă slujbe gratuite tuturor șomerilor. Slujbele vor fi oficiate de: preoți, episcopi, arhiepiscopi și de Preafericitul.
  • Se va elimina impozitul pe venit, în 2 faze: în prima fază, se va elimina venitul!
[i] Aceste precizări se regăsesc pe Facebook. Atenționăm că pot  fi folosite ca hapuri anti-manipulare, numai cu acordul specialiștilor!

Alte postari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O sa iti placa si:
Close
Back to top button