BancuriDiverse

Mahmureala ingrozitoare

Ion se trezeste intr-o dimineata cu o mahmureala ingrozitoare dupa o noapte petrecuta la o petrecere de afaceri. Se chinuie sa-si deschida ochii si primul lucru pe care il vede sunt doua aspirine asezate langa un pahar cu apa pe noptiera si langa el, un trandafir rosu! Ion se ridica din pat si-si vede hainele curate si calcate. Se uita prin camera si vede ca totul e in ordine perfecta si luceste de curatenie. La fel e si in restul casei. Ia aspirinele, merge la baie, iar cand se uita in oglinda constata ca are un ochi vanat si in cele din urma observa un bilet pe masa pe care scria: „Dragul meu, micul dejun e in cuptor. Eu am iesit la cumparaturi. Te iubesc!!”. Se taraste pana in bucatarie si vede ca intr-adevar il asteapta micul dejun aburind si ziarul de dimineata.

Fiul lui e si el in bucatarie. Ion il intreaba:

– Fiule, ce s-a intamplat azi-noapte ?
– Pai, ai ajuns acasa beat dupa 3 dimineata si ai luat-o razna. Ai rupt masuta din sufragerie, ai varsat pe coridor si ti-ai facut un ochi vanat cand ai dat cu capul de usa.
– Atunci de ce este totul intr-o ordine atat de perfecta, atat de curat, am primit un trandafir rosu si micul dejun ma asteapta pe masa ?
– Ah, asta-i simplu, ii raspunde fiul. Mama te-a tarat pana in dormitor si cand a incercat sa-ti dea jos pantalonii, i-ai spus: „Lasa-ma in pace, ta*fa ce esti, sunt insurat!”
Morala:
Masuta rupta -$300.26
Micul dejun -$10.20
Trandafirul rosu -$5.00
Aspirinele -$0.30
Sa spui lucrul potrivit la momentul potrivit…. de nepretuit!!

Alte postari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button