BancuriBancuri noi

La pompa 3

In jurul orelor 23.10 angajatii unei benzinarii din centrul capitalei au asistat la o scena desprinsa parca din filmele cu miliardari. Un barbat necunoscut a intrat în benzinarie cu masina si a alimentat fara intrerupere pana cand a umplut rezervorul, dupa care a platit cu numerar, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
Casiera de serviciu l-a urmarit pe barbat pe monitor cum alimenteaza fara discernamant si si-a alertat colegii. „A alimentat o vesnicie, credeam ca i-a înghetat mâna pe pistolul pompei”, povesteste casiera. „Eu am fugit repede afara ca sa-l salvez, am încercat sa-i smulg pistolul din mana, dar era prea târziu: deja isi umpluse rezevorul. Am strigat la el: Ce-ai facut nenorocitule, o sa infunzi puscaria! Stii cat costa litrul de benzina?” Stiti ce mi-a raspuns? A zis cu nonsalanta: Chiar asa, domnisoara, cat face?”
Baiatul care spală parbrize in benzinarie este inca in stare de soc. „Credeam ca vrea sa puna si el un litru-doi, cat sa ajunga acasa. Cand am vazut ca depaseste patru litri si nu se opreste m-am panicat. Le-am zis colegilor ca avem un investitor strain la pompa trei.”

Taguri

Alte postari

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O sa iti placa si:
Close
Back to top button
Close