BancuriBancuri noi

La pompa 3

In jurul orelor 23.10 angajatii unei benzinarii din centrul capitalei au asistat la o scena desprinsa parca din filmele cu miliardari. Un barbat necunoscut a intrat în benzinarie cu masina si a alimentat fara intrerupere pana cand a umplut rezervorul, dupa care a platit cu numerar, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.
Casiera de serviciu l-a urmarit pe barbat pe monitor cum alimenteaza fara discernamant si si-a alertat colegii. „A alimentat o vesnicie, credeam ca i-a înghetat mâna pe pistolul pompei”, povesteste casiera. „Eu am fugit repede afara ca sa-l salvez, am încercat sa-i smulg pistolul din mana, dar era prea târziu: deja isi umpluse rezevorul. Am strigat la el: Ce-ai facut nenorocitule, o sa infunzi puscaria! Stii cat costa litrul de benzina?” Stiti ce mi-a raspuns? A zis cu nonsalanta: Chiar asa, domnisoara, cat face?”
Baiatul care spală parbrize in benzinarie este inca in stare de soc. „Credeam ca vrea sa puna si el un litru-doi, cat sa ajunga acasa. Cand am vazut ca depaseste patru litri si nu se opreste m-am panicat. Le-am zis colegilor ca avem un investitor strain la pompa trei.”

Alte postari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O sa iti placa si:
Close
Back to top button