Stiri

Concurs naţional de frecat cu dezinfectant – MonaFest 2020 la masculin

Aglomeraţie mare la înscrierea la concursul naţional de frecat cu dezinfectant. Peste 20000 de bărbaţi din întreaga ţară şi-au manifestat dorinţa de a se lupta pentru primul loc la etapa 1 din cadrul Monafest 2020. Premiul cel mare constă într-o întâlnire cu femeia de pe eticheta alcoolului sanitar Mona.

Întrebat despre desfășurarea concursului, Evian Năstase, organizatorul evenimentului şi membru fondator al ONG-ului sportiv „Rub It Hard”, a punctat clar regulile şi condiţiile de eligibilitate pentru participare:

„În primul rând concurentul trebuie să aibă peste 18 ani. Concurentul ideal nu trebuie să fie supraponderal și nici prea lucrat la sala – dacă nu ajunge să frece bine toate părţile corpului acesta nu poate participa.
Fiecare concurent e pe cont propriu. Nu se acceptă sprijin din partea celorlalţi concurenţi sau afirmaţii de genul: „Freacă-mă şi pe mine aici că te frec şi eu după aia”.
Se considera suprafaţa frecată orice porţiune a corpului peste care au trecut minim 2 straturi de dezinfectant.
Cei care în timpul frecării, prin mişcările de dute-vino ale mâinilor, evidenţiază şi altceva decât simpla acţiune de frecare, vor fi descalificaţi (Ex: semne jignitoare prin flexarea inoportună a degetelor către ceilalţi
concurenţi sau către public).
Din criterii de performanţă, se acceptă ca dezinfectant doar alcoolul sanitar Mona sau gel antibacterian din aceeaşi gamă. S-a demonstrat că prezenţa unei femei pe eticheta produsului, sporeşte activitatea de frecare cu 4,5 acţiuni pe minut.
Abilităţi esenţiale: Cunoaştere amplă a zonelor anatomice, orientare în spaţiu şi atenţie distributivă.

Fiecare concurent va găsi la locul evenimentului, pe bancul de lucru:
1x cronometru
25x sticle alcool sanitar sau gel antibacterian Mona
1x masca de protecţie
1x planșă anatomică
1x fluier
(opţional) 1x miniboxa Bluetooth cu melodia – Andrea Damante Feat. Rich The Kid & Ray J – Rub It

Avem un singur câștigător al premiului cel mare, iar acesta va fi primul care termină toate sticlele de dezinfectant. Locurile 2 și 3 vor primi diplome de participare, un tricou Monafest și posibilitatea de a se afla în aceeași încăpere atunci când cei doi vor ieși la întâlnire.”

Alte postari

Back to top button