BancuriBatrani

Bine faci bine gasesti

Intr-o zi mama soacra avea trei gineri, si vroia ea sa vada cat de mult este iubita de ei. In prima zi il vede pe ginerele mare, ca vine de la munca, obosit, vai de capul lui; si se arunca in fantana (soacra). Incepe ea sa strige ajutor, ajutor. Se gandeste ginerele mare, se tot gandeste, si pana la urma o scoate din fantana.
A doua zi la poarta casei vede o dacie noua frumoasa dichisita, pe care scria: „Bine faci, bine gasesti. Mama soacra”
A treia zi venea ginerele mijlociu de la camp, prafuit, obosit, nervos; soacra cum il vede se arunca in fantana . Incepe ea sa strige ajutor, ajutor, ajutor. Sta ginerele se gandeste, se gandeste, se gandeste, si intr-un final o scoate.
A patra zi la poarta casei gaseste un trabant nou, frumos dichisit, pe care scria: „Bine faci, bine gasesti. Mama soacra”
A cincea zi vine ginerele mic (Bula), bucuros, bine dispus, fara probleme; soacra cum il vede se arunca in fantana . Incepe ea sa strige ajutor, ajutor, ajutor. Dar bula se gandeste: ” Lu’ ala mare i-a dat o dacie, la ala mijlociu un trabant, mie ce o sa imi mai dea, o bicicleta? (da-o dracu’ ca nu am nevoie de ea).
Si i-a Bula o lopata si ciment si astupa fantana!
A sasea zi, gasete la poarta un Mertan decapotabil, ultimul racnet s-class; pe care scria: „Bine faci, bine gasesti. Tatal socru”

Alte postari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

O sa iti placa si:
Close
Back to top button